Neymars far lukker ikke døren for et Barca-skifte

FCBARCELONA.DK - 13.12.19

© Getty Images

Nyheden om en ny retssag anlagt af Neymar mod Barca er sluppet ud, men det får ikke spillerens far til at afvise, at hans søn en dag kan vende tilbage til den catalanske klub. Han understreger at forholdet til klubben er godt.

En tvist om 43,6 mio. euro (327 mio. kr.) omkring en bonus er endt i en retssag, hvor der endnu ikke er faldet dom. Nu kan den catalanske presse så afsløre, at Neymar har anlagt en ny retssag, hvor han kræver 3,1 mio. euro mere.

Da pressen i går fangede Neymars far til en kommentar, var han tydeligt ærgerlig over, at nyheden om den nyeste retssag var sluppet ud. 'Det er en gammel sag, som vi tog til Barcelona for mange måneder siden for at løse, men retssystemet kører ikke hurtigt. Det er fra dengang Neymar rejste. Der er nogen der ønsker at skabe polimik' kom det fra ham.

Herefter blev han spurgt, om retssagerne lukker af for en tilbagevenden til Barcelona. 'Vi ønsker at blive enige med Barcelona, for det er bedst for alle. Vi har aldrig haft et dårligt forhold til klubben. Jeg ved ikke om han vender tilbage til Barcelona. Lige nu har han kontrakt med PSG' var svaret.

Neymar har tidligere tilbudt at droppe alle krav mod Barca, hvis klubben skiftligt bekræfter, at de tager ham tilbage. Netop det tilbud skulle have fået catalanerne til at droppe alle tanker om Neymar, men i fodbold kan alt som bekendt ske.

.:FORSIDE:.