Neymars advokat spottet på Barcas kontorer

FCBARCELONA.DK - 12.08.19

Mandag eftermiddag blev der sat yderligere gang i rygterne om Neymar og Barca, da den advokat, som i 2017 på vegne af PSG betalte brasilianerens frikøbsklausul til Barca, i dag blev set gå ind på den catalanske klubs kontorer.

Der er for alvor gange i rygterne om Neymar i øjeblikket og de blev bestemt ikke mindre, da den advokat, som på vegne af Neymar og PSG betalte frikøbsklausulen på 222 mio. euro til Barca tilbage i 2017, mandag eftermiddag blev set ankomme til catalanernes kontorer på Camp Nou. Ved hans side var italienske Ariedo Braida, der som bekendt arbejder for Barca som ekspert i transfermarkedet.

Det vides endnu ikke med sikkerhed, hvorfor advokaten, som bærer navnet Juan de Dios Crespo, er ankommet til Barcas kontorer. Pressen forsøgte at spørge ind til formålet med besøget, men han var tavs.

Det skal pointeres, at Juan de Dios Crespo ikke personligt er Neymars advokat, men blot den advokat, som brasilianeren og PSG benyttede til at betale frikøbsklausulen tilbage i 2017. Det er derfor slet ikke sikkert, at hans besøg i Barcelona har noget med Neymar at gøre, men det må alligevel betegnes som særdeles påfaldende.

Advokatens ankomst til Barcelona kommer blot dagen efter nyheden fra medie RMC Sport om, at Barca skulle have intensiveret forhandlinger med PSG og at den franske klub skulle have accepteret en byttehandel.

.:FORSIDE:.