Neymar: ”Sådan begyndte mit venskab med Messi”

FCBARCELONA.DK - 16.04.18

I et interview med brasiliansk TV fortæller Neymar, hvordan hans venskab med Leo Messi begyndte. Det var kort efter skiftet til Barca i 2013, at argentineren gav sin nye holdkammerat et par gode råd.

Neymar havde lidt svært ved at finde ind i Barcas spil, da han i 2013 kom til den catalanske klub. Her var der specielt én episode, som Neymar husker tilbage på, hvor Messi kom med en hjælpende hånd.

”Han så at jeg var tæt på at græde, fordi jeg ikke havde spillet en god første halvleg. Messi så jeg var trist og begyndte at tale med mig. ’Du skal være dig selv. Spil dit eget spil og lad dig ikke påvirke’ sagde han. Det fik mig til at slappe af og finde glæden igen. Det var her vores tætte venskab begyndte” forklarer brasilianeren til tv-stationen Globo.

Neymar erkender samtidig, at det var et stort spring for ham, at skifte til en så stor klub som Barca. ”Uanset om du vil det eller ej, så påvirker det dig at spille med så mange stjerner. Man føler sig næsten lidt pinlig til mode” siger han.

Lige nu er Neymar ude med en skade, som han forventes at komme sig over inden VM-slutrunden til sommer. Her kommer han muligvis til at stå overfor sin gode ven Leo Messi. 

.:FORSIDE:.