fbpx

Neymar, Fabregas og Alves støtter Messis udtalelser

Magnus Wind - 25.09.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Lionel Messi fremlagde fredag et dramatisk afskedsbrev til Luis Suárez, hvor argentineren rettede en hård kritik af Barcas ledelsen. Efterfølgende har både Neymar og Cesc Fabregas støttet Messis udtalelser. 

I går valgte Barca at sælge Luis Suárez til Atlético Madrid. Dette faldt ikke i god jord hos Lionel Messi, som i dag fremlagde et dramastisk afskedsbrev, hvor argentineren langede ud efter klubbens ledelse.

Nu får Barca-anføreren støtte fra sine tidligere holdkammerater Cesc Fabregas, Neymar og Dani Alves. De to spillere har således kommenteret Messis afskedsbrev på Instagram. Neymar skriver følgende: 'Utroligt hvordan de gør tingene'. Fabregas har indsat en "klappe-emoji" for at erklære sig enig i Messis udtalelser omkring Barcas ledelse. 

Også Dani Alves har været ude med en reaktion. 'Det har ikke været lykkeligt et stykke tid. Det har man set år efter år. Det handler ikke om at vinde eller tabe, det ved vi alle, men om respekt og det kender de ikke til' skrev han med henvisning til ledelsen.

Dermed står præsident Josep Bartomeu i endnu et dårligere lys, da både nuværende og tidligere legender i Barca igen retter kritik mod den måde, som klubben bliver drevet på. Bartomeu har endnu ikke svaret på spillernes udtalelser.

.:FORSIDE:.