Neymar: 'Mit samspil med Messi var genialt'

FCBARCELONA.DK - 19.07.19

© Getty Images

Neymar fortsætter med sine små stikpiller til PSG. Forleden fremhævede han Barcas 6-1 sejr over franskmændene som den største oplevelse i karrieren og i dag er han ude og fremhæve sit samspil med Leo Messi.

Det skabte ikke just glæde i Paris da Neymar forleden udtalte følgende: 'Da vi vandt over PSG i Barcelona, var alle i vores omklædningsrum fuldstændig sindsyge. Vi var alle meget glade og jeg er sikker på, at det var den bedste følelse nogensinde for os alle' sagde han om den historiske 6-1 sejr i 2016.

Mange PSG-fans tog det helt forståeligt ilde op, at han netop skulle fremhæve en ydmygelse af hans nuværende klub som hans bedste minde i karrieren.

Nu er den så gal igen, for nu er Neymar ude med en ny kommentar om sin tidligere klub. 'Messi er den bedste spiller jeg har spillet sammen med. Han er den bedste i verden og den bedste jeg har set spille. Sammen udgjorde vi en genial duo. Det var en ære og en fornøjelse at spille sammen med ham og derudover er han min ven' kommer det fra PSG-spilleren.

Umiddelbart er det svært være uenig med Neymar, men det er mere det at han finder det nødvendigt at fremhæve det lige nu, hvor han indlysende gerne vil tilbage til Barcelona og hvor rygtebørsen kører på højtryk.

På dage har Neymar altså slået fast at Barca har givet ham sin største oplevelse i karrieren og at klubben har den bedste spiller han har set. Modsat har han intet positivt sagt om PSG.

.:FORSIDE:.