Neymar holdt et tre timer langt møde med PSG

FCBARCELONA.DK - 15.07.19

Der må have været meget at tale om, da Neymar i dag mødtes med PSG's sportsdirektør Leonardo Araujo. Mødet tog nemlig hele tre timer og i følge fransk presse, blev han truet med økonomisk straf.

Neymar gik stort set fra flyet og ind i et mødelokale med Leonardo, da brasilianeren ankom til Paris i morges. Her havde de begge behov for drøfte den aktuelle situation omkring brasilianeren.

I følge den franske avis Le Parisien skulle Leonardo have truet Neymar med en bøde, fordi han mødte op en uge senere end PSG mente han skulle. Det hele skulle dog være foregået i en respektfuld tone.

Avisen nævner også, at Leonardo skulle have tegnet et billede af, at Barca sandsynligvis ikke har råd til endnu en stor investering, efter at de har købt Frenkie de Jong, Neto og senest Griezmann.

Ellers er der ikke sluppet noget ud fra det tre timer lange møde, men det er oplagt, at man har drøftet Neymars fremtid i klubben. Det er ingen hemmelighed at brasilianeren har fortrudt sit skifte fra Barca for to år siden.

Derfor er det meget sandsynligt, at Neymar har ytret sit ønske om at komme væk og få karrieren op i omdrejninger igen efter to frustrerende sæsoner i den franske hovedstad.

Efter mødet gik Neymar i træningslokalet i stedet for slutte sig til holdkammeraternes træning.

De kommende dage bliver spændende, for her vil man måske kunne aflæse noget om, hvad der blev aftalt på mødet. Specielt ventes det med spænding om Neymar tager med holdet til Asien om lidt over en uge.

.:FORSIDE:.