Neymar frygter afbud til første kamp mod Barca

FCBARCELONA.DK - 15.12.20Den 16. februar tørner Barca og PSG sammen i den første af to Champions League 1/8 finaler, hvor mange ser frem til et møde mellem Messi og Neymar, men brasilianeren blev slemt skadet søndag og er tvivlsom til kampen.

Der er stadig to måneder til opgøret mellem Barca og PSG, men det kan meget vel være, at det bliver uden Neymar. Det er kendsgerningen efter den skade som PSG-spilleren pådrog sig søndag i et opgør mod Lyon.

Brasilianeren blev udsat for en ren svinestreg af Thiago Mendes, hvor Neymar vred kraftigt om på venstre ankel. Han vred sig i smerte og blev grædende båret fra banen. Alle kunne se, at det var alvorligt og Mendes fik da også det røde kort.

I første omgang frygtede man en brækket ankel, men de første undersøgelser i går viste, at der ikke var tale om noget brud. Der er dog tale om en alvorlig ankelskade og Neymar skal undersøges igen onsdag, når hævningen har fortaget sig.

Der spekuleres lige nu i alt fra tre ugers pause til to måneder og det betyder reelt, at Neymar risikerer at misse i hvert fald det første opgør mod Barca, der spilles på hans gamle hjemmebane Camp Nou.

Der er næppe nogen tvivl om, at Neymar vil kæmpe hårdt for at blive klar til netop det opgør.

.:FORSIDE:.