Neymar er tilbage i Paris

FCBARCELONA.DK - 15.07.19

© Getty Images

Neymar, som i de seneste uger har befundet sig i Brasilien, ankom denne mandag til Paris. Adskillige medier meddeler, at angriberen i aften skal mødes med sportsdirektøren i PSG, Leonardo, for at kræve et klubskifte.

De kommende dage bliver altafgørende for Neymar og hans fodboldmæssige fremtid. Brasilianeren har som bekendt besluttet sig for at forlade PSG med øjeblikkelig virkning og han ønsker udelukkende at vende tilbage til Barca.

Mandag morgen klokken 7.30 ankom brasilianeren så til Paris og det er med en klar dagsorden. Mandag eftermiddag eller først på aftenen skal Neymar nemlig mødes med sportsdirektør Leonardo for at afklare situationen. Her vil Neymar kræve, at han bliver solgt og han vil samtidig understrege, at han kun vil til Barca, hvorfor PSG bør når frem til en aftale med catalanerne.

Det er dermed ikke utænkeligt, at PSG efter mandagens møde mellem Neymar og Leonardo muligvis bløder mere op og indser, at man bør imødekomme Barca og starte reelle forhandlinger om den byttehandel, som man på Camp Nou angiveligt har lagt op til.


.:FORSIDE:.