Newcastle viser også interesse for Clement Lenglet

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.10.21

// Clement Lenglet

Newcastle United har fået nye ejere, som er klar til at investere stort i spillertruppen. Det skaber naturligvis en masse rygter om nye spillere. En af dem går på, at englænderne har spurgt til muligheden for at hente Clement Lenglet.

Barca er angiveligt klar til at lytte på tilbud til Lenglet, da han ikke har fået meget spilletid indtil videre. Catalanerne ser ikke ud til at skulle vente længe på det, da Newcastle meldes interesseret i den franske forsvarsspiller.

Ifølge den catalanske avis Sport har Newcastle henvendt sig til Barca for at høre om muligheden for at købe Lenglet i januar. Newcastle er ifølge meldingerne ude efter en venstrebenet forsvarer i det kommende transfervindue.

Her passer Lenglet på den spiller som Newcastle leder efter, så derfor er de angiveligt meget interesseret i at hente ham i det nye år. Newcastle har midlerne til at købe Lenglet, men spørgsmålet er om han selv er frisk på et klubskifte.

AS Roma forhørte sig på Lenglet i sommer, men han valgte at blive i Barca. Det er dog ikke meget spilletid han har fået af Koeman i denne sæson, så måske en større rolle i Newcastle kan få Lenglet på andre tanker om tre måneder.

Udover Lenglet, er der også forlydender om, at Newcastle samtidig har Philippe Coutinho i kikkkerten.

.:FORSIDE:.