Newcastle må definitivt opgive at købe Coutinho

FCBARCELONA.DK - 31.07.20

© Getty Images

Philippe Coutinho kommer ikke til at spille for Newcastle i næste sæson. Det ligger fast efter at en stenrig saudi arabisk prins har trukket sit købstilbud på klubben tilbage. Det er en nyhed der skaber ærgrelse i Barcelona.

Coutinho og Gareth Bale var udset til at blive de helt store profiler hos Newcastle, hvis kronprins Mohammed Bin Salman fik lov til at købe den engelske klub. Prinsen havde allerede sendt 330 mio. euro afsted og ventede kun på en godkendelse af købet.

Nu er det hele faldet til jorden, for igår meddelte prinsen via sin fond, at han trækker sit købstilbud tillbage. Efter tre måneders venten på et svar, har han mistet tålmodigheden. Dermed står Newcastle uden alle de mange penge der skulle forstærke holdet.

Det er sikkert noget man ærger sig over i Barcelona, for Newcastle virkede meget opsatte på at hente Coutinho, uden skelen til økonomiske koonsekvenser af coronakrisen. Barca kunne nok have fået en markant højere pris end andre klubber kan eller vil betale for brasilianeren.

Netop Coutinhos fremtid forventes at blive et af de varmeste emner i denne sommers transfervindue.

.:FORSIDE:.