Avis: Newcastle presser hårdt på for at få Coutinho

FCBARCELONA.DK - 11.10.21

// Philippe Coutinho

Med nye penge i kassen hos Newcastle fra sin nye ejer, Saudi Arabiens kronprins Mohammed bin Salman, går den nordengelske klub nu benhårdt efter Coutinho og de presser på for et skifte allerede til januar.

For nogle dage siden fortalte flere medier om interessen for Philippe Coutinho fra Newcastles side, efter at Mohammed bin Salman har overtaget klubben. Nu følger avisen Daily Express op med oplysninger om, at jagten på brasilianeren intensiveres.

Med de nye penge i kasse skulle Mohammed bin Salman være klar til øjeblikkelige investeringer, der kan bringe Newcastle frem i tabellen. Holdet ligger næstsidst uden sejre i de første syv runder, så der er brug for hurtige forstærkninger, hvis nedrykning skal undgås.

Trods sine skuffende præstationer for Barca, er Coutinho stadig et kæmpe navn i Premier League efter tiden hos Liverpool, hvor han var blandt de allerstørste profiler. Det vil derfor være en stor handel for Newcastle at hente Barca-spilleren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Meget tyder på at Barca er klar til at lytte på tilbud, selvom Koeman tillægger Coutinho stor betydning denne sæson. Brasilianeren er blandt de bedst lønnede i truppen og da han samtidig er kommet noget tøvende fra start efter sin lange skadespause, vil Koeman næppe modsætte sig et salg.

Barca foretrækker helt sikkert en reel handel i januar, men vil sikkert være indstillet på en lejeaftale for resten af sæsonen, hvis Newcastle samtidig forpligter sig til at købe til sommer.

Spørgsmålet er så hvad Coutinho siger til at skifte til et bundhold i Premier League. Modsat vil Newcastle kunne friste med en absolut hovedrolle i bestræbelserne på at skabe noget stort med de mange nye penge i klubben.

.:FORSIDE:.