Netos statistik er bedre end Ter Stegens!

FCBARCELONA.DK - 31.10.20

© Getty Images

Det begynder at lakke mod enden med spilletiden for Neto i Barca-målet, for Ter Stegen ventes snart tilbage. Brasilianeren kan dog glæde sig over, at han kan fremvise en bedre statestik end sin tyske målmandskollega.

Kun fem kampe fik Neto i hele sidste sæson, hvor Ter Stegen sad tungt på spilletiden og ubestridt var holdets førstekeeper. I denne sæson har det indtil nu været anderledes, for en knæoperation har holdt tyskeren ude.

Nu tegner alt dog til, at Ter Stegen snart er tilbage i målet. Han har trænet med på normal vis et par dage og det er kun et spørgsmål om tid, før han igen overtager pladsen mellem stængerne.

Neto har vist sig som en glimrende vikar, for indsatsen har været nærmest fejlfri. De mål der er scoret mod Barca i sæsonens første kampe, seks i alt, har man ikke kunne klandre brasilianeren for.

Inden kampen i aften mod Alavés, har Neto spillet syv kampe denne sæson og med seks mål lukket ind, giver det et gennemsnit på 0,85 mål pr. kamp. Det er reelt bedre end de 0,94 som Ter Stegen har i sine 236 kampe i Barca-trøjen.

Regner man dog Netos fem kampe med fra sidste sæson, hvor der blev lukket syv mål ind, er hans gennemsnit på 1,04, men det er alligevel tæt på Ter Stegen, der regnes blandt verdens bedste keepere.

Koeman har dermed fået bekræftet, at han har en reservekeeper der er klar til at træde til når det er nødvendigt og at det ikke hæmmer holdets defensiv.

.:FORSIDE:.