Neto og Iñaki Peña skal slås om pladsen i målet

FCBARCELONA.DK - 22.08.20


Ter Stegen er ude to en halv måned efter sin knæoperation og det åbner op for, hvem der skal erstatte ham i sæsonstarten. Neto vil være det oplagte bud, men Iñaki Peña står måske i virkeligheden med de bedste kort.

Ter Stegens problemer med højre knæ tvang ham til en operation og prognosen lyder på to en halv måneds genoptræning. Det betyder, at han tidlgst vender tilbage i starten af november, mens ligaen starter op i september.

Det betyder at Ronald Koeman skal beslutte hvem der skal have pladsen i målet og her burde Neto stå med de bedste muligheder. Brasilianeren er holdets reservemålmand og har stor erfaring fra ligaen.

Det er dog en kendsgerning, at man ikke har været helt tilfreds med Neto, for de få kampe han har spillet, har præstationerne ikke altid været overbevisende. Derfor var der på et tidspunkt forlydender om, at han skulle sælges denne sommer, men det har Ter Stegens knæoperation nok sat en stopper for.

Givet er det at B-holdets Iñaki Peñá rykkes definitivt op på førsteholdet og det 21-årige målmandstalent vurderes at have gode muligheder for at overhale Neto i kampen om spilletiden. Han har været en del af La Masia siden han var 13 år og klubben ønsker i større grad end i de tidligere år, at give de unge chancen.

Derfor kan det meget vel være Iñaki Peña der får chancen og gør han det godt, kan det betyde et salg af Neto til januar i vinterens transfervindue. Ingen regner nemlig med, at klubben vil skille sig af med Iñaki Peñá eller blot bruge ham som tredjemålmand.

Under alle omstændigheder bliver det en spændende kamp at følge mellem de to keepere, så længe Ter Stegen er ude.

.:FORSIDE:.