fbpx

Neto har ikke tænkt sig at forlade Barca frivilligt

Anders Lang Jensen - 22.06.22

// Neto

Gennem de seneste par transfervinduer har Barcas andenmålmand Neto gjort sit ønske klart om at forlade klubben. Denne sommer er en oplagt mulighed for dette, men nu går meldingen på, at Neto vil færdiggøre sit sidste år.

Iñaki Peña vender tilbage til det catalanske fra et lejeophold i tyrkiske Galatasaray, og han ventes at blive ny andenmålmand på Camp Nou. Derfor har det lignet et oplagt tidspunkt for Barca at spare den dyre lønpakke på Neto ved et sommerskifte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Interesse er der nok af for den brasilianske reservekeeper, men Netos høje lønpakke gør det svært for andre klubber at overtage ham denne sommer. Derfor skulle holdningen fra Netos side lige nu være, at han færdiggør sit sidste kontraktår og afviser alle tilnærmelse denne sommer. Det melder avisen Sport.

Barca er naturligvis desperate efter at spare på klubbens store lønudgifter, og lykkes det ikke at sende Neto videre, vil det være et stort slag. Der er dog fortsat mulighed for at ophæve kontrakten denne sommer, men det vil kræve en stor betaling fra Barca til Neto.

.:FORSIDE:.