Neto forventes at spille i supercuppen

FCBARCELONA.DK - 25.12.19

© Getty Images

Når Barca den 9. januar møder Atlético Madrid i semifinalen i den spanske Supercup, tyder meget på, at det bliver Neto der kommer til at vogte buret. Ernesto Valverde har nemlig planer om at belønne brasilianeren.

Neto gør det godt ved træningen og brokker sig ikke over, at stå i skyggen for Ter Stegen, der ubestridt er holdets førstekeeper. Neto fik sin første kamp for Barca for to uger siden i den sidste gruppekamp i Champions League, hvor han gjorde det glimrende mod Inter og spillede en hovedrolle i 1-2 sejren i Milano.

Derfor skulle Ernesto Valverde angiveligt have besluttet, at Neto får spilletiden ved den spanske Supercup, hvor Barca, Atlético Madrid, Valencia og Real Madrid mødes.

Skulle Barca gå videre til finalen, der spilles den 12. januar, forventes det også at blive Neto der får pladsen i det opgør. Dermed kan brasilianeren se frem til en hovedrolle, når Barca jagter det første trofæ i 2020.

Ud over supercuppen, venter der også snart flere kampe til Neto, for det bliver med garanti ham der tager plads i målet, når Barca træder i pokalturneringen Copa del Rey i slutningen af januar måned, mod en endnu ukendt modstander.

644x70

.:FORSIDE:.