Neto: 'En udvisning må ikke blive afgørende'

FCBARCELONA.DK - 05.01.20

© Getty Images

Neto fik sin ligadebut for Barca i opgøret mod Espanyol, hvor han lukkede to mål ind i 2-2 opgøret. Efter kampen ærgrede han sig over pointtabet og mente ikke, at De Jongs udvisning burde have kostet sejren.

'Det er normalt vi er lidt nede over dette resultat, for kampen så ud til at være vundet, men vi må rette tankerne på de opgaver der venter' kom det fra brasilianeren umiddelbart efter slutfløjtet.

Neto ærgrede sig over, det lykkedes for Espanyol at udligne få minutter før tid. 'De havde brug for et godt resultat og med 10 mand, havde vi det svært. Jeg mener ikke at De Jongs udvisning må blive så afgørende, for vi er Barcelona. Nu handler det om at fortsætte vores arbejde' sagde han videre.

Det var kun Netos anden kamp for Barca siden sommerns skifte til klubben og meget tyder på, at han også vogter buret i næste uges spanske Supercup

'Jeg forsøger at yde det maksimale ved træningen og i kampene. Jeg er glad for at have spillet, men ikke for resultatet i dag. Nu har jeg udelukkende fokus på at arbejde videre, for det er det, der har bragt mig hertil' afsluttede han.

644x70

.:FORSIDE:.