Neto, Dest og Pedri spillede første Clásico

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.10.20

© Getty Images

Det var El Clásico nummer 245 i historien, da Barca og Real Madrid lørdag eftermiddag bragede sammen på Camp Nou. Her var der tre Barca-spillere, som spillede deres første El Clásico. Det var Neto, Dest og Pedri.

Neto i målet spiller for tiden, fordi Ter Stegen er skadet. Derfor spillede brasilianeren i går mod Real Madrid. Neto kunne ikke gøre meget ved de to første mål til Real Madrid. Han havde nogle vigtige redninger i kampen, men måske skulle han have holdt på bolden inden Modric scorede til 3-1.

Sergino Dest fik igen spilletid, denne gang på højre back. Her gjorde hollandsk-amerikaneren det fornuftigt både offensivt og defensivt, hvor han gik fint med i spillet. Det tegner til, at Barca har fået købt en lovende spiller her. Dest var i øvrigt den første spiller fra USA til at spille El Clásico.

Pedri fik chancen fra start efter et godt indhop mod Ferencvaros i starten af ugen. Ved flere lejligheder viste Pedri, at han trods sine kun 17 år kunne gå fint med i spillet. Han viste, at han er moden nok til at spille på det her niveau.

.:FORSIDE:.