Når Barca at få Memphis Depay præsenteret inden EM?

FCBARCELONA.DK - 09.06.21


Mange tager næsten for givet, at Memphis Depay skifter til Barca og der har været talt om en præsentation denne uge. Det begynder dog at knibe med tiden, for EM skydes i gang i overmorgen.

'Der kommer helt sikkert flere nyheder i næste uge' udtalte præsident Joan Laporta ved præsentationen af Eric García i sidste uge, men endnu er der intet nyt om yderligere forstærkninger.

Det var ellers forventningen, at Depay ville blive præsenteret inden EM og det kan nås endnu, men tiden går. EM skydes i gang allerede på fredag med åbningskampen mellem Tyrkiet og Italien og Depay rejser næppe en smuttur til Barcelona under selve slutrunden.

Holland skal dog først i aktion søndag, men landstræner Frank de Boer vil næppe være begejstret for, at Depays fokus rettes væk fra landsholdet. Derfor synes en præsentation i morgen torsdag at være absolut sidste mulighed.

Barca kan dog også vælge at nøjes med en officiel udmelding, som det skete med Emerson, der ikke blev præsenteret. Hans situation var dog anderledes, for han tilhørte allerede Barca og blev hentet hjem fra Betis, der havde lånt ham i to sæsoner.

For Barca vil det betyde meget at sætte punktum for alle spekulationer om den transferfrie Memphis Depay.

.:FORSIDE:.