fbpx
Annonce

Næste sæsons trøje præsenteres officielt på tirsdag

FCBARCELONA.DK - 12.06.21

// Trøjer

Der er allerede lækket fotos af hvad der sandsynligvis bliver den nye sæsons hjemmebanetrøje, men på tirsdag får man definitivt at se, hvordan Barca-spillerne kommer til at se ud, for her bliver trøjen officielt præsenteret.

Med mindre Barca byder på en stor overraskelse, kommer trøjen til næste sæson til at se ud som på ovenstående foto. Det skal dog siges, at der har været andre fotos ude, hvor designet har været lidt anderledes.

Det skulle dog ligge fast, at det er klubbens logo der inspirerer til designet af trøjen, med Sant Jordi korset, fire røde striber fra det catalanske flag og de velkendte blau-grana striber nedenunder.

Tirsdag aften kl. 20.00 bliver det hele dog afsløret, for her afholdes den officielle præsentation af den nye sæsons hjemmebanetrøje, en præsentation der kan følges direkte på klubbens Youtube side.

Det er kun hjemmebanetrøjen der præsenteres. Der går angiveligt en måned inden udebanetrøjen afsløres. Det forventes at ske den 15. juli, få dage efter at spillerne er mødt ind for starte forberedelserne til den nye sæson.

.:FORSIDE:.