Murillo: 'Jeg er tilfreds med min debut'

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.01.19

Leje-spilleren Jeison Murillo debuterede torsdag aften for Barca i pokalkampen mod Levante på Ciutat de Valencia. Efter kampen talte colombianeren med medierne om sin debut.

Murillo var med fra start i pokalkampen i sin debut efter han kom til klubben mellem jul og nytår sidste år. Murillo selv synes det gik godt. 'Jeg er tilfreds med min første kamp for Barca, men jeg står tilbage med blandede førelser, fordi resultatet ikke er det bedste' sagde han.

'Træneren sagde jeg skulle arbejde hårdt ved træningen, vænne mig til spillestilen og lære at bygge spillet op, så jeg ville være klar når han har brug for mig' sagde han videre.

Det var en hård kamp at få debut i, men Coutinhos reducering til 2-1 efter godt arbejde af Denis Suárez giver Barca håb for returkampen på Camp Nou. 'Vi ved, at Coutinhos mål er meget værdifuldt og det skal vi udnytte' lød det fra ham.

'Der er endnu en kamp endnu på vores stadion og målet efterlader os i en god position. Vi håber det går godt på Camp Nou og at vi er i stand til at fortsætte i Copa del Rey' afsluttede han.

.:FORSIDE:.