Munirs agent raser mod Barca

FCBARCELONA.DK - 09.01.19

Munirs fremtid i Barca tegner usikkert og mod Getafe søndag var angriberen helt ude af truppen. Det fik i går hans agent til at komme med et verbalt angreb på Barca for deres behandling af spilleren.

Sammen med Sergi Samper, var Munir El Haddadi den eneste disponible spiller der blev sorteret fra af Ernesto Valverde til kampen mod Getafe og det synes hans agent, Francisco Valdivieso, ikke var i orden.

'I sidste uge sagde han til ham, at han ikke bliver udtaget så længe han ikke har besluttet sig for at forlænge. Det var et hårdt slag for ham efter så mange løfter fra ledelsen og selv fra træneren. Han kan se, at han er en spiller de ikke regner med' kom det vredt fra Valdivieso.

'Det er en stor skuffelse, men Munir er meget taknemmelig overfor Barca og er fuldt ud klar over, at han har en kontrakt til juni, som skal respekteres' fortsatte han.

Valdivieso forsikrede om, at Munir ikke får problemer med at finde en ny klub, hvis det kommer dertil. 'Der er ikke indgået nogle aftaler, men der er mange klubber der er interesseret. Der var været stor interesse for ham det seneste år' afsluttede han.

.:FORSIDE:.