Mulighederne for spilletid til Aleñá og Puig er øget

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.11.20

© Getty Images

Det er ikke meget spilletid Carles Aleñá og Riqui Puig har fået i denne sæson. Kun otte minutter et det blevet til for Aleñá og kun fire minutter er det blevet til for Puig. Mulighederne for spilletid til de to midtbanespillere er dog øget nu.

Det skyldes, at Gerard Piqué lørdag måtte udgå med en knæskade mod Atlético Madrid. Det betyder, at kun Lenglet er klar i det centale forsvar, så i de kommende kampe må det forventes, at Frenkie de Jong skal ned at vikariere i forsvaret.

Det efterlader Barca med kun Miralem Pjanic, Carles Aleñá og Riqui Puig tilbage til midtbanen til de to kontrollerende midtbanesplader, for Sergio Busquets er også ude med en skade for tiden. Dermed er mulighederne for spilletid til Aleñá og Puig større end nogensinde tidligere..

I den kommende tid, hvor der kun er Lenglet til rådighed i forsvaret, vil der derfor være en ledig plads på midtbanen ved siden af Pjanic. Her kan Coutinho også spille, men det ventes, at Koeman vil bruge ham længere fremme på banen. Derfor bliver der helt sikkert mere spilletid til de to unge catalanere i den kommende tid.

.:FORSIDE:.