fbpx
Annonce

Müller: 'Vi vil møde Barca med et aggressivt pres'

Allan Stefan - 13.09.22

// Champions League // Bayern München

Thomas Müller blev interviewet i går med henblik på Champions League-opgøret mellem Bayern og Barca. Snakken omhandlede Bayerns aktuelle form under Nagelsmann og Lewandowskis tilbagevenden til Allianz Arena.

Thomas Müller fylder 33 i dag og tyskeren kan gøre dagen ekstra sød med endnu en sejr i aften mod Barca og samtidig overtage førstepladsen i denne sæsons “dødens gruppe” i Champions League. 

Men Müller er udmærket klar over, at aftenens opgør mod catalanerne ikke nødvendigvis vil gå lige så smertefrit for sydtyskerne, som tilfældet har været de seneste indbyrdes kampe, hvor Bayern har trukket sig sejrrigt ud af oprørerne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Tyskerens mangeårige angrebsmakker, Robert Lewandowski, var naturligvis også et af samtaleemnerne, da den tidligere verdensmester gav sit besyv med til aftenens storopgør. ‘Sadio (Mané, red.), har drillet mig de sidste par dage og mindet mig om, at Lewy ikke spiller her mere, og jeg skal lade være med at aflevere bolden til ham’ sagde Müller med et stort smil.

Derefter blev tonen mere alvorlig, ’Jeg tror kampen bliver en fed forestilling for den neutrale seer. Vi vil i hvert fald være kontante i duellerne og møde dem tidligt med et aggressivt pres’.

Men Bayerns nummer 25 var ikke helt færdig med at kommentere på sin tidligere angrebskollega, ‘Lewy og min forbindelse på banen blev bedre og bedre og til sidst kunne jeg finde ham i blinde. Med vores nye system, hvor vi ikke har et fast referencepunkt og 9’er, kan vi gøre det rigtig svært for forsvarsspillerne når de ikke ved, hvem de skal forholde sig til. Det er dog også nyt for os, og hver dag ude på træningsbanen, tager vi trænerens filosofier til os’.

Afslutningsvis spurgte journalisten ind til en batalje, der angiveligt skulle have fundet sted i omklædningsrummet mellem Nagelsmann og spillertruppen efter det uafgjorte resultat mod Stuttgart i lørdags. ‘Selvfølgelig udveksler vi spillere altid idéer med træneren, men han er eksperten i ledelse, og i at få tingene til at lykkes inde på banen. Han har ikke brug for vores råd i denne type situationer. Han har det sidste ord, og sådan skal det også være’, sluttede Thomas Müller af.

Om Müller får sin fødselsdagssejr eller om Barca endelig får gjort kål på deres plageånd, får vi svar på i aften. Kampen spilles klokken 21:00. Kampen vises på TV3+.

.:FORSIDE:.