fbpx

Avis: Mourinho vil have Lewandowski til Fenerbahce

FCBARCELONA.DK - 01.06.24

// Robert Lewandowski

Alt har tegnet til, at ankomsten af Hansi Flick som ny Barca-træner ville betyde, at Lewandowski tager en sæson mere i klubben, men nu vil José Mourinho angiveligt forsøge at få polakken med til Fenerbahce.

Der var flere rygter om, at Xavi ville forsøge at slippe af med Lewandowski denne sommer, men nu er det Hansi Flick der er træner hos catalanerne og han vil næppe af med holdets topscorer.

Måske Flick alligevel må genoverveje sin holdning, får der tikker muligvis snart et attraktivt tilbud ind fra Tyrkiet, mere konkret fra Fenerbahce, der har ifølge flere kilder ansætter José Mourinho som ny træner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mourinho skulle allerede have afleveret sin ønskeseddel til Fenerbahces ledelse og øverst på den liste står der angivelige Robert Lewandowski. Det fortæller den catalanske avis Sport med henvisning til oplysninger fra den tyrkiske journalist Ertan Suzgün.

Det helt store spørgsmål er så om Lewandowski kan lokkes til tyrkisk fodbold, hvor han uden sammenligning vil blive ligaens største profil. Derudover må det forventes, at der venter en meget større løncheck end den han får i Barca.

Modsat vil de sportslige ambitioner skulle sættes noget ned, for den tyrkiske Süper Lig hører ikke til de bedste i Europa. Modsat er Fenerbahce blandt landets bedste hold og skal spille med i Champions League næste sæson, efter at de sluttede toer i den forgangne sæson.

lewandowski20F

.:FORSIDE:.