fbpx

Monchu vil vise sit værd mod Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.09.21

// Granada // Monchu

Ramón Rodríguez Jiménez eller bedre kendt som Monchu var en af B-holdets helt store profiler for nogle sæsoner siden, men catalanerne valgte ikke at satse på den mallorcinske spiller. I aften møder han Barca med Granada.

Efter at have været en stor profil og anfører for B-holdet i nogle sæsoner blev Monchu i sidste sæson udlejet til Girona. I sommers tog Monchu et nyt skridt op i karrieren, da han skiftede til La Liga-klubben Granada, som Barca møder i aften på udebane.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her kan midtbanespilleren fra Mallorca, der kom til La Masia i 2012, meget vel være i Robert Morenos startopstilling. Kommer Monchu i aktion ser han sikkert frem til at vise sig frem for Barca og vise, at de tog fejl ved ikke at give ham chancen.

Monchu har spillet en enkelt officiel kamp for førsteholdet i Barca, da han blev skiftet ind mod Napoli til sin debut i Champions League i august sidste år, men flere kampe for catalanernes bedste mandskab blev det ikke til. Derfor har Monchu forladt Barca i sin søgen efter mere spilletid.

I Granada er Monchu startet inde i tre ud af fire kampe i denne sæson under træner Robert Moreno, som har en fortid i Barca som assistent for Luis Enrique. Robert Moreno vil gerne spille Barca-inspireret fodbold, så her ventes Monchu at blive en vigtig spiller for andalusierne.

.:FORSIDE:.