Møder Neymar op til træning i dag?

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.07.19

Neymar er tilbage i Paris, hvor han ventes at holde et møde med sportsdirektøren i PSG. Det helt store spørgsmål er derudover, om brasilianeren vil være at finde ved franskmændenes træning senere i dag.

I de senere år har spillere som gerne ville til Barca haft for vane IKKE at møde op til sæsonstarten for at få et skifte igennem til Camp Nou. Det samme kan meget vel blive tilfældet med den brasilianske superstjerne. Det har man tidligere set med Griezmann, Coutinho, Dembélé, Verratti og Fábregas for blot at nævne nogle.

Neymar er allerede nu være tilbage i Paris, men det er usikkert om han deltager i dagens træning med sine holdkammerater. En ting er dog sikkert, og det er, at han vil holde et møde med klubben sportsdirektør i dag, hvor han vil meddele, at han ikke vil fortsætte i PSG.

Viser det sig at holde stik, er der nok ikke mange, derregner med, at Neymar vil deltage i træningen med PSG i dag. Tidligere har der også være rygter fremme om, at Neymar skulle være klar til at strejke fra sin forpligtelser med den franske klub for at fremskynde et skifte til Barca.

.:FORSIDE:.