fbpx
Annonce

Avis: Barca vil starte udrensning til januar

Anders Lang Jensen - 12.12.21

// transfer

ps5 art


Efter nederlaget til Bayern München i Champions League står det klart, at der ligger meget arbejde forude omkring Barca-truppen. Allerede til januar ventes en række spillere indlede en større udrensning i truppen.

For at skære ned på omkostningerne samt sende overflødige spillere væk bliver januars transfervindue afgørende. En håndfuld spillere, der ingen rolle får hverken nu eller fremover, skal videre, mens der til sommer også forventes at være stor udskiftning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er det specielt Samuel Umtiti, Luuk de Jong, Philippe Coutinho, Óscar Mingueza, Neto og Sergiño Dest. Der vil blive lyttet på tilbud på samtlige af disse spillere, og det er håbet, at der kommer løsninger med andre klubber allerede i det forestående vindue.

Efter nedturen i Champions League-gruppespillet kan truppen godt blive trimmet, selvom der fortsat er europæisk fodbold på menuen efter nytår. Klubbens økonomi og projektet med Xavi har dog brug for at udskifte store dele af de spillere, der ganske enkelt ikke vurderes at have niveauet til Barca.

.:FORSIDE:.