fbpx

Mingueza står til at spille højre back mod Sevilla

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.09.21

// Sergi Roberto // Dest // Mingueza


Med Sergino Dests skade i sin seneste landskamp for USA, står Barca nu svækket på højre back efter salget af Emerson, mens også Sergi Roberto er skadet. Dermed står Mingueza til at spille højre back mod Sevilla.

Paradoksalt nok står Barca nu uden en reel højre back til kampen mod Sevilla i den kommende weekend, hvor catalanerne for blot en uges tid siden stod stærkt på positionen med Emerson og Sergino Dest, men hverken Sergino Dest eller Sergi Roberto ser ud til at være klar til kampen mod Sevilla.

Dest blev skadet i landskampen mod Canada forleden. Prognosen på skaden kendes endnu ikke, så han er ikke 100% udelukket til lørdagens kamp mod Sevilla. Det samme gælder for Sergi Roberto, som udgik med en revne i ribbenet mod Getafe.

Barca står dermed nu i en absurd situation, hvor de ikke har en naturlig højre back i truppen. Skaderne til Sergino Dest og Sergi Roberto er kommet i tiden omkring salget af Emerson til Tottenham, hvor catalanerne ikke kunne sige nej til englændernes bud.

Løsningen på højre back til kampen mod Sevilla synes at være Oscar Mingueza. Han kan godt lide at spille pladsen og spillede også fornuftigt på den position flere gange i sidste sæson. Bliver hverken Sergino Dest eller Sergi Roberto klar til lørdag bliver det altså sandsynligvis Mingueza der får opgaven som højre back.

.:FORSIDE:.