Mingueza måtte udgå af OL-kamp med lårskade

FCBARCELONA.DK - 22.07.21

© Getty Images

OL er måske slut for Oscar Mingueza inden at legene officielt er indviet. Han måtte udgå af kampen mod Egypten allerede efter 20 minutter med en skade i baglåret. Det er endnu uvist hvor alvorlig skaden er.

Det spanske OL-landshold spillede sin første gruppekamp ved legene i dag, hvor de mødte Egypten. Her var Mingueza med i den spanske startopstilling. Efter et kvarters spil blev han udsat for en grov tackling og få minutter senere bad han om at komme ud, efter at han havde foretaget en lang sprint.

Han tog sig til venstre baglår og alt tyder på en muskelskade. Det kan meget vel betyde at OL er slut for Barca-spilleren, hvis skaden kræver mindst et par ugers pause, som det ofte ses med den type skader. I givet fald vil det være skidt nyt for både det spanske OL-landshold og Barca, for de kommer måske til at undvære Mingueza i sæsonstarten.

Fra sidelinjen kunne Mingueza se sine holdkammerater have det svært mod Egypten. Opgøret sluttede 0-0 og Pedri og Eric García spillede samtlige 90 minutter i den skuffende OL-debut for spanierne, der er blandt favoritterne i turneringen.

.:FORSIDE:.