fbpx
Annonce

Mingueza: 'Jeg vil altid være taknemmelig'

Simon Arun Vrábel - 04.08.22

// Oscar Mingueza

Óscar Mingueza gav en følelsesladet afsked til sin barndomsklub i forbindelse med sin præsentation hos Celta de Vigo. Forsvarsspilleren fik sagt pænt farvel inden han så frem imod sit nye eventyr.

Den catalanske forsvarsspiller som er vokset op i Barca, havde følelserne udenpå trøjen, da han blev præsenteret for sin nye klub Celta de Vigo, for hvem han har skrevet kontrakt med de næste fire sæsoner. Mingueza fik dog både sagt pænt farvel til din barndomsklub og set positivt frem imod opholdet hos sin nye arbejdsgiver.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Efter 15 år vil jeg gerne sige tak til den klub som har været en del af min udvikling som fodboldspiller og som har været med til at udvikle mig til dét menneske som jeg er i dag. Jeg vil altid være taknemmelig og jeg vil gerne sige tak til alle i klubben, trænere, spillere, fysioterapeuter, hjælpere og undervisere på La Masia og specielt til Koeman som gav mig chancen for at udleve min drøm om at spille med de bedste spillere i verden. Jeg har været meget glad og jeg vil for altid være taknemmelig. Gracias culers' kom det fra ham.

Efter den flotte afsked kiggede Mingueza frem imod opholdet hos sin nye arbejdsgiver og her var catalaneren naturligt meget positiv og optimistisk. ’Celta passer godt til mig og jeg tror på, at jeg også kan tilpasse mig godt til dem. Jeg synes at det er et godt match. Det kan godt være at holdet har haft nogle sæsoner hvor de har ligget rigtig højt og året efter rigtig lavt, men generelt er det et hold som altid kæmper med i den øvre midte af tabellen og jeg har altid husket dem som en klub som spiller underholdende fodbold' sagde han videre.

I det centrale forsvar kommer Mingueza til at kæmpe med Joseph Aidoo og Unai Núñez om spilletiden og afslutningsvis satte den 1,84 meter høje forsvarsspiller derfor et par ord på sine egne kompetencer. 'Jeg synes selv at jeg er rimelig hurtig og jeg føler mig generelt meget komfortabel med bolden. Jeg kan godt lide den action som der sker i forsvaret og løbeduellerne og kampen med angriberne. Generelt synes jeg at der er nogle gode spillere på holdet og at vi har et spændende projekt foran os'.

Óscar Mingueza fik sin debut for førsteholdet i Barca under Ronald Koeman i november 2020 og har siden spillet 66 kampe på tværs af alle turneringer.

 

.:FORSIDE:.