fbpx

Mingueza: 'Det var intet problem for mig at forlade Barca'

Anders Lang Jensen - 10.08.22

// Oscar Mingueza

Denne sommer blev endestationen for Óscar Mingueza i Barca, da forsvarsspilleren rykker teltpælene op og skifter til Celta Vigo. Barca gav klar besked til Mingueza om hans rolle, men han forstår den position, klubben står i.

Óscar Mingueza lykkedes ikke med at overbevise Xavi om sine kvaliteter, og konkurrencen i det centrale forsvar er denne sommer blevet skærpet markant. Dermed var tiden inde til, at Mingueza skiftede klub i jagten på fast spilletid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Xavi kom til Barca og fortalte, hvad han krævede fra os. Da jeg fik chancen, spillede jeg ikke mine bedste kampe. Hvis træneren ikke kan lide dig, er det svært for dig at få spilletid’, siger Óscar Mingueza til Cadena SER.

’Da Barca fortalte mig, at jeg ikke ville få meget spilletid, var min beslutning om at forlade klubben klar. Jeg havde altid drømt om at få succes i Barca, men hvis jeg var nødt til at skifte væk, ville det ikke være et problem for mig’.

’Det var intet problem at forlade Barca. Det lyder måske unfair overfor os spillere, men vi snakker om Barcelona. Selv som ung spiller skal man give sit bedste, og det er ikke nok bare at vinde. Man skal være virkelig god – jeg forstår godt klubbens position’, slutter Mingueza.

Óscar Mingueza nåede 66 optrædener på førsteholdet i Barca og har nu skrevet under på en 4-årig aftale hos Celta Vigo.
 

mingueza3

 

.:FORSIDE:.