fbpx
Annonce

Mingueza: 'Holdets sammenhold kan føre til titler'

FCBARCELONA.DK - 27.03.21

© Getty Images
// Mingueza

Mingueza har fået en uventet chance denne sæson og han håber fortsat at kunne gøre sig gældende. I et interview kommenterer han flere andre aktuelle emner og han tror at sammenholdet i truppen kan blive afgørende.

'Hvis man havde sagt det til mig i sommer, havde jeg ikke troet på det. Nu er det virkelighed og jeg skal fortsætte mit arbejde for at blive i truppen' udtaler han om sine mange kampe med førsteholdet.

Det var mange skader i forsvaret der gav Mingueza chancen, men han håber ikke at ryge tilbage på B-holdet. 'Jeg er klar over, at jeg kom med af nødvendighed, men den tillid Koeman viser mig og de andre unge, skal vi gengælde med godt spil, god indstilling og motivation. Det er det der har gjort at jeg stadig spiller' siger han videre.

'Vi kæmper alle for at spille så mange kampe som muligt, men det vigtigste er de titler vi kan vinde sammen når sæsonen slutter' fortsætter catalaneren.

Mingueza er overbevist om, at Barca har en god chance for at vinde ligaen. 'Som jeg sagde da vi var 12 point bagud, er der muligheder så længe det er matematisk muligt og vi kæmper til det sidste. Vi vil kæmpe for ikke at smide et eneste point og fortsat presse Atlético' kommer det for ham.

Han bliver også spurgt til Messis betydning. 'Lige siden jeg kom til, har jeg set ham glad og meget engageret i holdet. Jeg ser en rigtig god indstilling hos ham og hele holdet. Holdet står sammen og det er med den indstilling vi forsøger at vinde titler' svarer han.

Også Ansu Fatis komplicerede knæskade får en kommentar. 'Jeg håber han kommer sig så hurtigt som muligt, men hvis han skal sidde ude tre eller fire måneder for at blive helt klar, må det være sådan. Han skal komme sig helt, for han er meget ung og har mange år foran sig. Han skal ikke forcere noget og spille før det er rigtigt. Han har allerede vist at han bliver en topspiller' afslutter Mingueza.

.:FORSIDE:.