Mina: "Jeg fik gåsehud da Messi hilste på mig"

FCBARCELONA.DK - 13.01.18

Yerry Mina blev lørdag præsenteret på Camp Nou og holdt efterfølgende pressemøde. Her kunne colombianeren ikke skjule sin glæde og sine store forventninger til at skulle spille på Camp Nou.

"For mig er det en ekstraordinær stor tilfredsstillelse at være her i dag. Jeg er utrolig glad, men samtidig har jeg også begge fødder plantet solidt i jorden og med mine øjne rettet mod himlen. Jeg kommer for at lære i verdens bedste klub. Jeg vil arbejde hårdt, lære og vinde" startede Yerry Mina.

"Jeg vil gerne takke alle de colombianere her i Barcelona, som er mødt op for at tage imod mig. Jeg har fået en fantastisk modtagelse og det sætter jeg pris på. Nu skal jeg lære mine nye holdkammerater at kende og blive en del af gruppen".

"Jeg har allerede hilst på spillerne ved træningen i går og jeg må indrømme, at da Messi kom for at hilse på mig sammen med Suárez, så fik jeg gåsehud. For mig er Messi verdens bedste spiller og det første indtryk jeg har fået af ham er, at han er meget ydmyg".

"Jeg har altid godt kunne lide Barcas måde at spille fodbold på. Jeg har altid været fan af klubben og for mig er det en drøm der går i opfyldelse, at jeg nu får lov til at spille her. Nu gælder det for mig om at suge til mig og arbejde hårdt hver eneste dag. Jeg skal allerede træne med i aften og så bestemmer træneren, om jeg skal med i pokalkampen i næste uge".

"Det var nogle nervepirrende sidste dage, inden handlen kom i hus. Pludselig sagde min onkel til mig, at jeg skulle pakke min kuffert, fordi vi skulle af sted. Jeg hoppede i sengen af ren glæde, mens både min mor, men kæreste og min far havde gåsehud. Derefter var jeg meget rolig og vidste, at mit skifte var en realitet" sagde Mina til slut.

.:FORSIDE:.