fbpx

Milan meldes i kontakt med Barca-talentet Akhomach

Peter Vyff - 25.01.23

// Ilias Akhomach

Akhomach har endnu ikke fundet vej til førsteholdet, selvom han betragtes som en af de bedste spillere på Barca Atlétic. Det har AC Milan nu angiveligt tæt sig at udnytte og de skule allerede være i kontakt med den snart transferfrie spiller.

Den blot 18-årige Ilias Akhomach er en af mange La Masia-spillere, som går en usikker fremtid i møde. Catalanerens kontrakt udløber efter denne sæson, og selvom han skulle være i forhandlinger med sin klub omkring en forlængelse, så har andenholdsspilleren fra Barca Atlétic endnu ikke fået præsenteret en tilfredsstillende kontrakt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca ønsker nødigt at miste Akhomach, som dog har haft svært ved at finde vej til førsteholdet, eftersom Xavi har adskillige alternativer på kanterne, deriblandt Raphinha, Ousmane Dembélé, Ferran Torres og Ansu Fati. Det skulle angiveligt også være årsagen til, at ledelsen ikke ønsker at overbetale stortalentet, som endnu ikke har vist sig frem på højeste niveau.

Det har nu ført til flere spekulationer omkring stortalentets fremtid, hvor AC Milan ifølge avisen Sport skulle følge Akhomachs situation nøje. Italienerne skulle tilmed også have taget kontakt til kantspilleren omkring et skifte til San Siro, hvor han eftersigende er blevet lovet førsteholdsfodbold fra start.

Catalaneren ønsker dog fortsat at blive på Camp Nou, hvor han føler sig godt tilpas, og hvor han stadig har et ønske om at slå igennem. La Masia-spilleren Akhomach skulle dog også være bekendt med, hvordan markedet omkring ham udvikler sig, og det kan derfor blive svært for Barca at holde på ham til sommer..:FORSIDE:.