Mestre: 'Griezmanns kvaliteter er indiskutable'

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.04.19

© Getty Images

Antoine Griezmann er en af de bedste angribere i verden og han sættes nu igen i forbindelse med Barca. Barcas viceprædisent anerkendte franskmandens kvaliteter, da han talte om det mulige køb af Atlético-angriberen.

I et interview med SER Catalunya talte vicepræsident Jordi Mestre om flere relventante emner. Et af dem var det mulige køb af Griezmann.

'Det er et spørgsmål til en million dollar. Vi har altid sagt, at når det kommer til nye signinger, så arbejder vi diskret på det - og det er ikke det rette tidspunkt at tale om det nu' lød det fra Jordi Mestre.

'Når tiden kommer til det, er det ikke kun bestyrelsen, som skal snakke om det, men også hele den sportslige ledelse. Der vil være tid til at snakke, men med alt det vi spiller om nu, vil vi ikke snakke om nogen som helst spiller' tilføjede Mestre.

Adspurgt om, hvor vidt der er penge til at betale frikøbsklausulen på 120 mio. euro sagde Mestre: 'Dem skal vi nok finde. Vi har Oscar Grau i ledelsen, som er fantastisk til tal og han vil finde en løsning' sagde han videre.

Mestre talte også om Griezmanns kvaliteter. 'Han er en spiller, vis kvaliteter er indiskutable. Det er der slet ingen tvivl om. En anden ting vi skal huske på er, om han kan integreres og hvad der skal betales" kom det fra ham til slut.

.:FORSIDE:.