Mesterskabet må vente til på lørdag

FCBARCELONA.DK - 24.04.19

© Getty Images

Barca kan endnu ikke kalde sig 'campions 2018/19', som der ellers var mulighed for, hvis Atlético de Madrid tabte til Valencia her til aften. Kampen sluttede dog 3-2 til Atlético, så Barca må selv afgøre det på lørdag.

Mange Barca-fans har helt sikkert fulgt tæt med i opgøret mellem Atlético de Madrid og Valencia på Wanda Metropolitano, for en udesejr ville bringe mesterskabet til Barca.

Det blev præcis den spændende og intense kamp som mange havde spået om, men Atlético var det bedste hold og hentede en fortjent sejr over valencianerne. 3-2 målet kom dog først 10 minutter før tid, så der var spænding til næsten det sidste.

Med sejren holder Atlético afstanden op til Barca på 9 point og det betyder at mesterskabsfesten må vente til lørdag, hvis det lykkes for Barca at besejre Levante på Camp Nou.

Der er dog en teoretisk chance for at Barca kan blive mestre inden kampen mod Levante fløjtes i gang, for Atlético tager imod Valladolid allerede om eftermiddagen. Skulle det blive til et overraskende nederlag til forfølgerne, vil ligaen være afgjort, men det virker ikke så sandsynnligt.

.:FORSIDE:.