Messis tavshed skaber nervøsitet i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 11.06.21


Hvad beslutter Messi sig for til næste sæson? Hvorfor er han tavs om sine fremtidsplaner? Spørgsmålene er mange og det skaber nervøsitet, at Messi ikke allerede har meddelt hvad han vil. Et det godt eller skidt?

Barcas sæson er forlængst slut og lige nu er Messi i gang med forberedelserne til sommerens Copa América, der fløjtes i gang på søndag. Hans kontrakt med Barca udløber om blot tre uger og dermed står han uden klub.

I Barcelona er der mange der undrer sig over, hvorfor Messi ikke siger noget. Hvis han havde besluttet sig for at blive, kunne han lige så godt melde det ud nu for at skabe ro. Er han tavs fordi han først afslører noget når kontrakten er udløbet den 30. juni? Bliver det så et farvel?

Det kan også være at han ser tiden an og følger præsident Laportas projekt og nyindkøb hen over sommeren. Han føler måske behov for at få det hele lidt på afstand og tage en beslutning i ro og mag. I givet fald må det betyde, at han stadig er i tvivl.

Der kommer næppe nyt fra Messi så længe Argentina er med ved Copa América, hvor finalen spilles den 10. juli, hvor Messi altså ikke længere tilhører Barca. Derefter skal han holde mindst tre ugers ferie, så måske man skal vente til starten af august, til at få en afklaring.

Så længe går der dog næppe. Messi er udmærket klar over, at Barca har brug for et svar. Holdet møder ind den 9. juli til lægetjek og træner for første gang den 12. juli. Det mest sandsynlige er, at Messi kommer med en udmelding umiddelbart efter Copa América.

.:FORSIDE:.