Messi: 'Vi havde det svært i en periode'

FCBARCELONA.DK - 14.03.19

© Getty Images

Leo Messi erkendte at Barca havde det svært efter Lyons 2-1 scoring i onsdagens kamp, men han glædede sig over, at kampen blev lukket. Han havde også overskud til at rose Cristiano Ronaldo.

'Vi havde det svært i en periode ved stillingen 2-1, hvor vi gjorde det unødvendigt kompliceret for os selv efter en dødbold. Indtil da havde Lyon ikke været farlige. Heldigvis kom vi på 3-1 og så var vi rolige igen. Den scoring var en lettelse' udtalte han umiddelbart efter kampen.

'Vi gik efter at vinde kampen straks fra start. Vi spillede bolden godt rundt og viste vores bedste niveau. Ved 3-1 fik vi langt mere plads og kunne slå hurtige kontraangreb' fortsatte han.

Han blev spurgt, hvem han helst vil trække til en kvartfinale. 'Alle rivaler er svære. Ajax viste f.eks., at de har et fantastisk og ungt hold, der ikke er bange for noget. Uanset hvem vi trækker, bliver det svært. Vi skal være forberedt på, at det sværeste venter forude' var svaret.

Til sidst blev han bedt om en kommentar til Ronaldos indsats, hvor han scorede alle tre mål i Juventus' 3-0 sejr over Atlético de Madrid. 'Det Cristiano præsterede for Juventus var imponerende. Jeg havde troet, at Atlético ville være stærkere. Ronaldo havde en magisk aften med tre mål' afsluttede afrgentineren.

.:FORSIDE:.