Messi venter på sin straf

FCBARCELONA.DK - 21.07.19

© Getty Images

Det er to uger siden at Copa América blev afsluttet, men der mangler stadig at blive sat det sidste punktum i turneringen, nemlig hvilken straf Messi får for at beskylde fodboldforbundet Conmebol for korruption.

Det er følgende udtalelse fra Leo Messi der lige nu behandles af det sydamerikanske fodboldforbund Conmebol:

'Vi skal ikke være en del af den korruption der finder sted og den mangel på respekt man har vist os i denne Copa América. Vi kunne have nået mere, men de lod os ikke komme til finalen. Korruption og dommerne lod ikke folk nyde at se fodbold' var svadaen fra en helt rolig Messi, da han mødte pressen efter nederlaget mod Brasilien i semifinalen.

Lige siden har der været spekuleret i, hvordan Conmebol vil reagere. Ingen er i tvivl om, at der kommer en straf, for fodboldforbundet er tvunget til at vise, at man ikke finder sig i så grove beskyldninger.

Sideløbende med Conmebols behandling af sagen, arbejder det afgentinske fodboldforbund AFA på at mindske straffen så meget som muligt. Her er håbet, at man kan nøjes med tre kampes karantæne.

Conmebol er dog kendt for at reagere dramatisk, så måske der venter en straf der reelt kan betyde, at Messi har spillet sin sidste landskamp.

Lige nu kan Messi ikke gøre andet end at vente. Han forholder sig tavs og kommenterer ikke den kontroversielle sag. Modsat er der næppe tvivl om, at han stadig mener hvad han sagde for to uger siden.

.:FORSIDE:.