Messi udnyttede ikke sin klausul om et gratis skifte

FCBARCELONA.DK - 03.06.20

© Getty Images

Messi har en klausul i sin kontrakt med Barca, der giver ham mulighed for at forlade klubben kvit og frit efter hver sæson. Det sker dog ikke i denne omgang, for fristen for meldingen var det 31. maj.

Barca får glæde af verdens bedste fodboldspiller i minimum et år mere. Det er kendsgerningen, efter at Messi ikke udnyttede sin klausul om, at forlade Barca kvit og frit efter denne sæson.

Klausulen slår fast, at Messi inden den 31. maj skal give klubben besked om, hvis han ønsker at forlade Barca når sæsonen slutter. Den melding er ikke kommet fra argentineren og dermed spiller han også for Barca i næste sæson.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Messi som minimum tager en sæson mere i Barca-trøjen. Han har gentagne gange slået fast, at han ønsker at blive i Barca længe endnu og at han ikke ser sig selv andre steder.

Alligevel var der spekulationer om Messi kunne blive fristet af et nyt eventyr, også fordi der har været meget polemik udenfor banen omkring klubbens ledelse. Nu ligger det fast, at der ikke kommer et uventet klubskifte til sommer.

Messi ser modsat ud til at være utrolig oplagt efter den ufrivillige coronapause. Han er gået forrest ved træning med en energi og lyst der lover godt for afslutningen af den meget atypiske sæson.

.:FORSIDE:.