Messi trænede for sig selv på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 06.06.20

Efter to dages fravær fra træningen, var Leo Messi med, da holdet her til formiddag trænede på Camp Nou. Argentineren blev dog skånet og trænede udelukkende for sig selv, men hans tilstedeværelse er en god nyhed for holdet.

I går bekræftede Barca, at Leo Messi har pådraget sig en lille forstrækning i højre lår og at det var årsagen til, at han blev i træningslokalet ved de to seneste træningssamlinger.

I dag havde Quique Setién noget usædvanligt valgt at flytte træningen til Camp Nou, som spillerne ikke har været på i tre måneder. Her så man Leo Messi løbe på banen med holdkammeraterne, men udelukkende for at træne for sig selv. Det er tydeligt, at der passes godt på holdets anfører og klart vigtigste spiller.

Det er dog et godt tegn, at Messi allerede nu er tilbage og træne, for det bekræfter, at skaden i låret ikke er alvorlig. Spillerne har fri i morgen og det bliver spændende at se, om Messi fortsætter den gode udvikling i næste uge, så han kan være 100% klar til kampen mod Mallorca om præcis en uge.

.:FORSIDE:.