Messi, Suárez og Griezmann trænede på fridag

FCBARCELONA.DK - 05.12.19

© Getty Images

Adskillige spillere havde onsdag fået en ekstra fridag, som flere af dem valgte af bruge. Det var dog ikke tilfældet for Messi, Suárez og Griezmann, som mødte op for at styrketræne sammen i træningslokalet.

Selvom at Antoine Griezmann har haft en vanskelig start i Barca-trøjen, så går der efterhånden flere og flere meldinger om, at den franske angriber udenfor banen for alvor har fundet sammen med Messi og Suárez, som han kommer særdeles godt ud af det med.

Det skulle der ifølge catalanske medier onsdag have været endnu et eksempel på. Her havde både Messi, Suárez og Griezmann fået fri fra træning, men alligevel aftalte de at mødes i klubbens træningslokaler for at styrketræne sammen.

Der har tidligere været historier om, at Messi og Griezmann ikke havde fået den bedste start rent personligt i Barcelona. Det har begge dog afvist flere gange og senest var franskmanden da også med i Paris, hvor Messi vandt Ballon d'Or. Her fik de to angribere taget billeder sammen og det var tydeligt, at de kommer godt ud af det sammen.

644x70

.:FORSIDE:.