Messi står overfor Suárez og Neymar i november

FCBARCELONA.DK - 21.10.19

© Getty Images

I næste landskampspause, der finder sted midt i november, kommer Leo Messi til at stå overfor to af sine rigtig gode venner. Argentina skal nemlig op imod både Brasilien og Uruguay i to træningskampe.

Leo Messi har afsonet sin karantæne fra landsholdet som følge af hans anklager om aftalt spil og korruption ved sommerens Copa América og landstræner Lionel Scaloni har allerede bekræftet, at Messi er med i truppen, når der igen skal spilles landskampe

Det har længe ligget fast, at Argentina og Brasilien mødes i en brag af en storkamp mellem de to ærkerivaler, et opgør der spilles den 15. november i Riyadh, Saudi Arabien. Her kommer Messi til at stå overfor Neymar, samt en anden tidligere klubkammerat, Coutinho.

Nu tegner det også til, at Argentina møder Uruguay den 19. november i en kamp i Tel Aviv, Israel. Kampen er ikke officielt bekræftet, men tv-stationen TYC Sports har annonceret, at de viser den.

Dermed kommer Messi også til at stå overfor sin meget nære ven Luis Suárez, der helt sikkert vil være med for Uruguay. De to skal nok få noget at tale om, når de vender tilbage til Barcelona efter kampen.

.:FORSIDE:.