Messi spillede sin bedste kamp denne sæson

FCBARCELONA.DK - 07.01.21

// Lionel Messi // Bilbao

Selv ikke en stor fejl af Messi der kostede et mål i det 90. minut, kunne ændre på det faktum, at Barca-kaptajnen spillede en formidabel kamp mod Bilbao og nok ydede sin bedste præstation denne sæson.

Det var den gode gamle, og ikke mindst afgørende, Leo Messi man så på San Mamés i går aftes. Argentineren sprudlede af spilleglæde og godt humør og det blev afgørende for kampen.

Efter en svær start af Barca hvor de kom bagud, tog Messi taktstokken og styrede det catalanske spil. Et fantastisk oplæg efter et kvarter som De Jong behandlede fantastisk, gav en 1-1 udligning af Pedri.

I det 38. minut spillede Messi så flot sammen med Pedri, smart spillede sin kaptajn fri og så stod det 1-2. I mellemtiden havde man set en energisk Messi der drev Barca spil frem og bevægede sig overalt på hjemmeholdets banehalvdel.

Messis anden halvleg blev mindst lige så god, for her havde han to forsøg på træværket og fik sendt bolden i nettet til en vigtig scoring til 1-3 der skabte ro over Barcas spil. Messi forsatte hele kampen på samme niveau uden at vise træthedstegn, hvilket vidner om en god fysisk form.

I det 90. minut kom der så lige en ridse i lakken på en ellers nærmest fejlfri aften, da Messi totalt missede en pasning der resulterede i en 2-3 reducering. Heldigvis for Messi kostede den store fejl ikke point.

Indsatsen fra Messi skaber helt sikkert ny optimisme, såvel hos Koeman, holdkammeraterne og hos tilhængerne, for finder Messi for alvor spilleglæden frem, kan det løfte holdet efter en lang og svær perioode med masser af modgang.