Messi skyder indendørssæsonen i gang med nye sko

FCBARCELONA.DK - 24.10.20

Vi har taget hul på efteråret og lige om hjørnet venter vinteren. Dermed er der taget hul på indendørssæsonen, hvor Lionel Messi sammen med Adidas har lanceret sine nyeste Nemeziz-støvler som indendørssko.

Det er ikke kun på Camp Nou, at Barca er blandt de bedste i verden. Det gælder også i indendørs fodbold, bedre kendt som futsal, hvor catalanerne brillerer. Det så man tidligere på måneden, da Barcas futsal-hold vandt Champions League.

Også Lionel Messi er stor fan af indendørs fodbold og derfor har argentineren sammen med Adidas lavet sine legendariske Nemeziz-fodboldstøvler som en indendørssko. Her får man en særdeles fleksibel sko med en blød overdel i syntetisk materiale, som med minimale sømme gør det mere behageligt at stoppe op og accelerere på hårde indendørsbaner. Gummiydersålen støtter den aggressive spillestil.

Indendørsskoene fås i den helt nye kollektion af Adidas Nemeziz, som Lionel Messi selv bruger. Den hedder Messi The Journey og her er der fokus på argentineren og Barcelona, som begge er tegnet på støvlerne i flotte farver. Udover teksten 'Barcelona' og en tegning af Messi, så finder man også nummer 10 og teksten 'Messi' på støvlerne.

Se de nye Adidas Nemeziz indendørsstøvler her.

.:FORSIDE:.