Messi skal se sydamerikansk finale på Bernabeu

FCBARCELONA.DK - 05.12.18

På søndag kan tilhængerne i Real Madrid glæde sig over, at Messi for en gangs skyld besøger Santiago Bernabeu uden at drive gæk med madrilenerne. Argentineren skal nemlig se finalen mellem River Plate og Boca Juniors.

Et af de mest polemiske emner i international fodbold på det seneste har været finalen i den sydamerikanske Copa Libertadores mellem River Plate og Boca Juniors. Den første af to finaler endte med 2-2, men da returkampen skulle spilles i Buenos Aires, angreb River Plate-tilhængere Boca Juniors' spillerbus, hvilket resulterede i en aflysning.

Nu er det i stedet blevet besluttet, at returkampen mellem de to argentinske rivaler skal spilles på Santiago Bernabeu i Madrid og det er en kamp, som Messi ikke vil gå glip. Her skal argentineren for en gangs skyld ikke score målene på banen, men i stedet nyde en fodboldkamp fra tribunen mellem to klubber fra hjemlandet.

Også flere andre Barca-spillere skulle have anmodet om billetter til den sydamerikanske finale på Bernabeu. Barca spiller mod Espanyol lørdag klokken 20.45 og spillerne har dermed god tid til at rejse til Madrid for at se opgøret.

.:FORSIDE:.