fbpx

Messi sender følelsesladet hilsen til Agüero

FCBARCELONA.DK - 15.12.21

// Lionel Messi // Sergio Agüero

ps5 art


Messi og Agüero fik ikke opfyldt deres store ønske om at spille sammen i Barca. De to argentinere er nære venner og kort efter Sergio Agüeros afsked på Camp Nou, kom der en følelsesladet hilsen fra Messi.

Da Agüero i sommer valgte at tage til Barca, spillede det helt sikkert en stor rolle, at hans gode ven Leo Messi var i klubben. De to ville rigtig gerne spille i samme klub. Det lykkedes som bekendt ikke på grund af Messis uventede skifte til PSG.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tidligere i dag meddelte Sergio Agüero, med kælenavnet Kun, at han må stoppe karrieren på grund af sine hjerteproblemer. Det blev en følelsesladet afsked og Messi gik hurtigt til tasterne med denne hilsen på Instagram.

'Praktisk talt hele karrieren sammen, Kun. Vi har oplevet dejlige øjeblikke og andre ikke så dejlige, men alle gjorde at vi blev endnu mere nære og bedre venner. Vi kommer også til at være sammen udenfor banen.

Det var en kæmpe glæde at kunne løfte Copa América for så kort tid siden, og med alt hvad du opnåede i England, gør det virkeligt ondt at se hvordan du må forlade det du allermest kan lide, på grund af det der skete for dig. Du bliver helt sikkert ved med at være lykkelig, for du er en person der skaber glæde. Os der holder af dig står ved din side. Nu starter en ny etape i dit liv og jeg er sikker på, at du klarer det med et smil og med den glæde du lægger i alting.

Jeg ønsker dig alt det bedste i den nye etape. Jeg elsker dig meget min ven og jeg vil savne rigtig meget at være sammen med dig på banen, når vi er sammen med landsholdet'.

.:FORSIDE:.