Messi scorede mål nummer 50 på frispark

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.05.21

© Getty Images

I sejren over Valencia søndag aften scorede Lionel Messi to vigtige mål, der er med til at holde Barca med i kampen om at blive spanske mestre. Det andet mål blev scoret på frispark, hvilket var frisparksmål nummer 50 af argentineren.

Messi har sat et hav af forskellige rekorder i løbet af sin karriere, hvor han blandt andet har scoret rigtig mange mål på frispark. Hans frisparksscoring til 3-1 mod Valencia søndag aften var således hans mål nummer 50 efter et frispark.

Det er ikke mange spillere, som scorer så mange mål på frispark, som Messi har gjort, så der er tale om en enestående bedrift af argentineren. Målet på frispark mod Valencia var samtidig hans tredje mål på frispark i denne sæson. Tidligere har Athletic Bilbao og Granada lidt samme skæbne som Valencia tilbage i januar måned.

Lionel Messis bedste sæson indtil videre med at score direkte på frispark var i sæsonen 2018-19, hvor han scorede otte mål. I 2015-16 og 2017-18 sæsonerne sendte Messi bolden i nettet syv gange fra et frispark. I sidste sæson gjorde han det fem gange.

Med Messis to mål mod Valencia i weekenden var det samtidig også den niende kamp i denne sæson, hvor han scorede to mål i løbet af en kamp. Udover Valencia så har Betis, Athletic, Granada, Alavés, Elche, Huesca, Real Sociedad og Getafe også fået Messis skarphed foran mål at føle.

Se Messis frisparksmål mod Valencia her.

.:FORSIDE:.