Messi sætter ikke sit præg på spillet længere

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.12.20

© Getty Images

Messi var tilbage i startopstillingen i nederlaget til Cádiz lørdag aften, efter at holdets anfører sad over i sejren over Ferencvaros tidligere på ugen. Det var dog igen en skuffende indsats fra argentineren, der ikke satte sit præg på kampen.

I denne sæson har Lionel Messi ikke vist sit vanlige tårnhøje niveau og det så man endnu et eksempel på i nederlaget til oprykkerne fra Cádiz. Her formåede Messi ikke at sætte sit præg på kampen, selvom han prøvede at få spillet til at fungere.

Normalt er det en Lionel Messi man ser dominere spillet og modstanderne, men det så man ikke mod Cádiz, der stod godt pakket sammen i forsvaret ofte med mange mand i og foran feltet. Det var medvirkende til, at Messi havde svært ved at finde sit gode spil frem.

Der kan være mange årsager til, at Messis spil ikke fungerer i Barca for tiden. Den mest indlysende årsag kan være, at argentineren ikke er glad for at være i klubben. Den 33-årige angriber ville som bekendt væk fra Barca i sommer, så måske er det det, som hæmmer hans spil.

.:FORSIDE:.