Messi redder Argentina fra katastrofe

Kristoffer Hanberg - 20.06.19

© Getty Images

Argentina var på katastrofekurs ved Copa América, da de kom bagud 0-1 allerede i det 37. minut mod Paraguay. Med godt og vel en halv time igen reddede Messi Argentinas ære, da han sikkert udlignede til 1-1 på straffespark.

Argentina kom dårligt fra land, da de i første runde af dette års Copa América tabte 0-2 til Colombia. Dermed var der pres på Messi og co. skuldre forud for kampen mod Paraguay, som blev spillet i nat dansk tid.

Og som det er sket så mange gange før for det argentinske landshold, havde de svært ved at kapere presset. Spillet fungerede i store dele af kampen ikke, og de få gange, de kom frem til chancer, var det Messi, der var arkitekten bag.

Således blev det også Messi, der fik det fulde ansvar for at redde Argentinas ære, da de blev tildelt et noget tvivldomt straffespark med godt og vel en halv time igen, da en VAR-kendelse viste at bolden havde ramt en Paraguay-spiller på hånden. Den argentinske anfører har en blandet historik med straffespark, men det afholdt ham ikke for at pålægge sig det store pres.

Det viste sig at være en klog beslutning. Der var ingen slinger i valsen for Messi, der sikkert sendte bolden i nettet til 1-1.

Kort efter var tæt på at gå helt galt for argentinerne, da Paraguay fik straffespark, men her fik Armani i målet reddet.

Mere blev det ikke til for argentinerne og dermed skal de bruge en sejr mod Qatar i den sidste runde, hvis de skal have forhåbninger om at kvalificere sig fra gruppen.

.:FORSIDE:.